Mobilitat Sostenible protegeix els vianants del desnivell de l’Avinguda Antonio Ferrandis amb la instal·lació de baranes

Guardar

Antonio Ferrandis
Antonio Ferrandis

La regidoria de Mobilitat Sostenible ha instal·lat un total de 930 metres de baranes (en forma de valles) per a protegir els vianants de l’avinguda d’Antonio Ferrandis, en el barri de la Ciutat de les Arts i de les Ciències (en el districte de Quatre Carreres).

“Es tractava d’un tram que era perillós ja que el desnivell que existeix entre la vorera que circula per l’avinguda d’Antonio Ferrandis i la zona d’horta que hi ha immediatament després és molt pronunciat i estava sense cap tipus de protecció per als vianants”, ha assenyalat Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible.

Amb la creació de la nova línia 99 de l’EMT que discorre pel bulevard sud de València des de l'Estació del Cabanyal fins al Palau de Congressos, i que té diverses parades en l’avinguda d’Antonio Ferrandis, la regidoria de Mobilitat Sostenible ha decidit incorporar estos elements de seguretat “per fer més segura la zona per als usuaris de la EMT i per als veïns i veïnes del barri”.

En total s’han instal·lat dos tipus de valles diferents, d’una banda s’han incorporat 510 metres de valla blanca metàl·lica galvanitzada en blanc i, d’un altra, s’han posat 420 metres de valla simple torsionada.Antonio Ferrandis

El regidor de Mobilitat Sostenible ha dit que “les actuacions com esta, encara que menys cridaneres, també són molt importants per a la ciutat i el veïnat dels barris. I per això anem avançant en elles”.

En eixe sentit, Grezzi ha explicat que ens els pròxims dies també es procedirà a instal·lar baranes en la partida del Tremolar, en el poble de Castellarl-l’Oliveral, ja que “existeix igualment un problema de seguretat per als vianants a causa del desnivell existent entre la vorera i l’horta”.

“D’esta manera, la regidoria de Mobilitat Sostenible continua amb el seu pla de millorar la seguretat dels vianants de la nostra ciutat, la primera i principal forma de desplaçar-se que es produeix en València”, ha conclòs Grezzi.

Destacats