Mobilitat sostenible neteja i pinta els semàfors de València per primera vegada en 6 anys

Guardar

0810 pont de campanar (1)
0810 pont de campanar (1)

La Regidoria de Mobilitat Sostenible netejarà i pintarà un total de 10.756 metres de baranes dels ponts de la ciutat. Els treballs van començar el passat 1 d’agost i s’allargaran els pròxims quatre mesos. S’ocupa un total de set persones que estaven en situació d’atur de llarga duració i que han sigut contractades per la Regidoria de Mobilitat Sostenible a través del pla d’ocupació de la Delegació de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València.

Els treballs de manteniment dels elements de la ciutat que du a terme la regidoria no es queden només en les baranes, sinó que també es faran tasques de neteja i pintura en els semàfors de la ciutat. Així, s’estan netejant i eliminant adhesius i publicitats diverses adherides a les columnes, bàculs, semàfors, armaris de reguladors i, en general, als elements integrants del sistema de regulació del trànsit.

També hi ha previst la pintura dels desperfectes que resulten quan es desapeguen els adhesius, s’eliminen els grafits i es pinten els elements a nivell baix (armaris, columnes, etc.). Es té previst actuar en tres zones, dos en tota la zona de les universitats, campus de Tarongers i campus de Blasco Ibáñez, i també a la zona centre.

“Des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible estem fent un intens treball de gestió que comprén des de temes de gran importància, com el canvi a un model sostenible de la mobilitat a la nostra ciutat, creant infraestructures segures per a vianants i carrils bici per la calçada per als usuaris de la bici, fins a temes de gestió diària que feia anys que s’havien deixat de fer i que són necessaris per a mantindre en un estat òptim les infraestructures de la nostra ciutat”, ha dit Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible.

Altres zones on també s’han programat actuacions són la zona de Mestre Rodrigo i dels pobles de València, on s’aplicarà als semàfors la pintura negra d’alta protecció amb acabat forja que ja s’ha utilitzat en la resta de la ciutat i que dificulta l’adherència d’adhesius.

Arxivat a:

Destacats