Mobilitat Sostenible anuncia noves millores per als vianants per a Benimàmet i Carpesa al setembre

Grezzi ha destacat que les dos intervencions són fruit de les votacions ciutadanes en els processos municipals de pressupostos participatius

Guardar

Barri de Benimàmet
Barri de Benimàmet

Els veïns i veïnes de Benimàmet i Carpesa voran arribar a partir de setembre les noves millores per als vianants derivades dels pressupostos participatius votats per la ciutadania. Segons ha avançat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, s'està tramitant tant la contractació de l'execució d'obres com la preceptiva direcció i coordinació de seguretat i salut de les intervencions en tots dos pobles de València.

D'una banda, l'actuació en Benimàmet derivada de la consulta ciutadana d'inversions en barris i pobles de la ciutat 2018/19 contempla la instal·lació de 18 reductors de velocitat per a calmar el trànsit en esta zona de València. Els treballs tindran una duració de tres setmanes i s'efectuaran als carrers de Felipe Valls, Pego, Alpuente, Campament,Miniaturista Meseguer, Rafael Tenes Escrich, Miguel Tarín, Carnisseria i en la plaça del Doctor Ximeno. També es procedirà a la instal·lació de senyalització vertical associada a cadascun dels reductors de velocitat que es col·loquen.

D'altra banda i derivada també dels pressupostos participatius, la intervenció en Carpesa consistirà en la instal·lació de set reductors de velocitat, juntament amb el procedent pintat de la senyalització horitzontal i la corresponent instal·lació de la vertical. En este cas, amb una estimació de dos setmanes per a l'execució dels treballs, es preveu també la millora de la senyalització horitzontal de les parades de l'EMT existents i la creació d'una plataforma de formigó per a facilitar l'accessibilitat.

"Que els carrers de les ciutats no han de ser prioritàriament una via ràpida perquè el trànsit passe de llarg és una qüestió en què hi ha un ampli consens en les principals ciutats d'Europa", ha apuntat Grezzi, per a afegir que "actuacions com estes, reclamades per la ciutadania, són la prova que València i els seus habitants, estan en sintonia amb la idea de la necessitat d'una ciutat més calmada i habitable".

Arxivat a:

Destacats