Mobilitat avança en la senyalització del carril bici de Guillem de Castro

Guardar

carril bici
carril bici

Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València ha completat la senyalització –pel que fa a la pintura- de quatre interseccions del recentment estrenat carril bici de Guillem de Castro. Els encreuaments corresponen a quatre punts d'eixida de vehicles que circulen per aquest carrer de la ronda interior.

Concretament s'ha reforçat amb pintura roja el tram de carril bici que travessa la calçada a Mestre Palau, Sant Pere Pasqual, Quart i Pere Bonfill, aquest darrer paral·lel al C.P. Cervantes. En breus dies també s'instal·laran panells (senyalització vertical).

A més, s'ha pintat senyalització de "cedir el pas" tenint en compte, per altra banda, que tant el carrer del Mestre Palau com el de Sant Pere Pasqual són cruïlles que no estan semaforitzades.

"Amb açò, Mobilitat Sostenible continua treballant per la seguretat dels usuaris de la via pública i per la prevenció dels accidents de trànsit. En eixe sentit, el reforçament de pintura roja sobre els carrils bici que s'han fet a Guillem de Castro té previst fer-se, també, a totes les interseccions que complisquen els mateixos requisits", ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Concretament es tracta de les interseccions en les quals s'incorporen els vehicles de la via principal cap als carrers adjacents (no semaforitzades o semaforitzades en ambre intermitent). I són les següents: Guillem de Castro amb el carrer Gandia, Comte de Trénor amb Pont de la Trinitat, Xàtiva amb el carrer de Pelai, Xàtiva amb el carrer del Convent de Jerusalem.

Destacats