Mitjà i Marató València obrin les seues inscripcions amb objectius de 20.000 i 30.000 participants

Les proves ja acumulen 6.800 i més de 10.000 inscrits respectivament després del termini preferencial que han gaudit els corredors inscrits en 2021

Guardar

Cartell de la Mitjana Marató i la Marató de València amb les dates de 2022
Cartell de la Mitjana Marató i la Marató de València amb les dates de 2022

La Mitja Marató i Marató València Trinidad Alfonso EDP obrin hui inscripcions per a 2022 després de la positiva resposta dels corredors inscrits enguany, que han gaudit d'un termini preferencial completant en tres dies un total de 6.800 i més de 10.000 inscripcions per a la Mitja Marató i Marató, respectivament.

D'aquesta manera, després de superar els 10.000 dorsals, la Marató València ja es troba en el seu segon tram d'inscripcions per a córrer la millor marató d'Espanya i l'únic del país amb l'etiqueta Platí de la World Athletics el pròxim 4 de desembre. En el cas de la Mitja Marató València, encara queden inscripcions en el primer tram per a la cita el 23 d'octubre de 2022.

Descompte amb el pack de les dues carreres

Els corredors que vulguen completar el seu registre en les dues carreres es beneficiaran d'un descompte de 10 € sobre el preu conjunt de totes dues proves, gràcies al pack de Mitjà i Marató. Entre els inscrits, més de 3.600 persones han triat aquesta opció bonificada per a gaudir de les dues cites a València Ciutat del Running.

AVAPACE i Gasol Foundation, les entitats solidàries de 2022

A més de la seua inscripció i els serveis extres per al corredor, tots els participants poden realitzar una aportació solidària voluntària a AVAPACE (Associació Valenciana d'Ajuda a la Paràlisi Cerebral) per als participants de la Mitja Marató València, o a la Gasol Foundation, per als inscrits a la Marató València. Aquestes han sigut les entitats solidàries triades per a 2022 després de la valoració de les prop de 30 candidatures rebudes enguany.

Destacats