Aquests són els millors plans de Nadal amb xiquets a València

La capital valenciana ofereix una infinitud d'activitats per als més xicotets

Guardar

La Fira d'Atraccions d'Expojove
La Fira d'Atraccions d'Expojove

L'arribada d'unes festes tan assenyalades com les nadalenques és un clar indicador per al gaudi dels xiquets i xiquetes. Per això, aquests són els millors plans de Nadal amb xiquets a València. Activitats o esdeveniments com la cavalcada, les fires d'atraccions o els mercats de Nadal són alguns dels plans que pots fer amb els nens i nenes durant les pròximes setmanes.

Per això, des de València Extra, et deixem amb una llista dels plans més especials per a fer amb xiquets per Nadal a València.

Cavalcada de Reyes Mags de València

Cabalgata de los Reyes Magos de Oriente. Valencia 2020.
Cavalcada dels Reis Mags d'Orient. València 2020.

La Cavalcada de Reyes de València 2023 se celebrarà el 5 de gener, a les 18.00 hores, amb la concentració en el passeig de l'Albereda i recorrerà després els carrers Navarro Reverter, General Palanca, General Tovar, La Pau, la Reina, Sant Vicent i la plaça de l'Ajuntament fins a Marqués de Sotelo.

Menut Palau

Ciclo de Navidad 'Menut Palau' en El Palau de la Música
Cicle de Nadal 'Menut Palau' en El Palau de la Música

Un altre dels millors plans de Nadal amb xiquets a València és el programa educatiu i didàctic Menut Palau. Es tracta d'una sèrie de concerts dirigits als xiquets i xiquetes tindrà lloc a L'Almodí, els dies 28 al 30 de desembre, i en els Jardins del Palau, el 4 de gener de 2023. Compta amb música clàssica i popular, marionetes, nadales a ritme de swing, rock-pop infantil, tallers i jocs per a gaudir en família.

Fira d'atraccions

Feria de atracciones de Navidad en Valencia - Foto: Luna Mata
Fira d'atraccions de Nadal a València - Foto: Lluna Mata

En el mateix port de València està l'oportunitat perfecta per a gaudir del Nadal amb els xiquets a València amb la Fira d'Atraccions de Nadal 2022 a València. Instal·lada des del divendres 2 de desembre de 2022, estarà repleta d'activitat fins al diumenge 22 de gener de 2023. Tornen un any més les atraccions infantils i de majors més esperades, des dels llits elàstics, les casetes de jocs i els cotxes de xoc, fins als diferents llocs de gastronomia ràpida.

Expojove

Expojove València
Expojove València

Una de les cites que mai falla com els millors plans de Nadal amb xiquets a València és Expojove, que torna del 26 de desembre al 4 de gener de 2023 amb una infinitat d'activitats infantils, espectacles, teatre, música, jocs i moltes sorpreses més. Aquest pla s'alça com l'alternativa d'oci familiar per excel·lència per a aquest Nadal. De fet, per primera vegada, Expojove acollirà l'Univers Tech, un espai on hi haurà tallers de robòtica, realitat virtual, impressió 3D, competicions de drones, así com a tallers de formació en tecnologia o solucions de mobilitat, entre altres activitats.

Cavallets i pista de gel

Pista de patinaje sobre hielo de València
Pista de patinatge sobre gel de València

En ple cor de València, en la plaça de l'Ajuntament es pot trobar de nou com cada Nadal els tradicionals cavallets i la pista de gel en un entorn nadalenc que està destinat als xiquets i xiquetes que desitgen acudir.

Exposicions de Lego i Playmobil

Belén de la exposición de Lego instalado en el Castell de Alaquàs
Belén de l'exposició de Llec instal·lat as Castell d'Alaquàs

Una novetat d'enguany com un dels millors plans de Nadal amb xiquets a València són les exposicions completament gratuïtes de Lego i Playmobil. No obstant això, es troben fora de València, més concretament, en les localitats d'Alaquàs i Torrent.

Espectacles de circ

Una actuación del Gran Circo Wonderland (Imagen de Circo Wonderland)
Una actuació del Gran Circ Wonderland (Imatge de Circ Wonderland)

Una de les tradicions familiars més típiques d'aquesta època de l'any és acudir als circs que arriben a la ciutat de València. Así , com cada any, la màgia del circ s'uneix a l'encant del Nadal per a fer-la encara més especial si cap. Es podran gaudir espectacles del Circ Wonderland, el Gran Circ Alaska, el Circ Wow o el Circ dels Horrors.

Pesebres nadalencs

Belén de la plaza de la Reina de València
Belén de la plaça de la Reina de València

Finalment, un bon pla de Navidad amb xiquets és visitar els pesebres repartits per diferents punts, unes uténticas obres d'art que representen escenes tradicionals, com el naixement, però també escenes quotidianes de l'època. A través d'aquest enllaç, es poden veure on està cadascun.

 

 

 

Arxivat a:

Destacats