Metrovalencia reobri els Punts del Client de Amistat-Casa de la Salut, Marítim-Serreria i Torrent Avinguda

Els deu centres en els quals s'atén els usuaris i usuàries a la província de València estan ja operatius després de finalitzar l'horari d'estiu

Guardar

CAC_Colon
CAC_Colon

Metrovalencia ha reobert els Punts del Client d'Amistat-Casa de la Salut, Marítim-Serradora i Torrent Avinguda de Metrovalencia, per la qual cosa els deu centres en els quals s'atén presencialment els usuaris i usuàries a la província de València es troben ja operatius després de finalitzar l'horari d'estiu.

El Espai del Client de Xàtiva obrirà de 7 a 21.30 hores de dilluns a divendres i de 10 a 13.50 i 16 a 19.50 hores els dissabtes i festius. L'Espai de Colón atendrà de 7 a 21.30 hores de dilluns a divendres, romanent tancat els dissabtes i festius.

El Centre d'Atenció del Client d'Aeroport estarà operatiu de 7.15 a 22 hores tots els dies, i el Centre de Benimaclet farà el propi de 7 a 21.30 hores de dilluns a divendres, romanent tancat els dissabtes i festius.

Quant als Punt del Client, Entroncament estarà disponible de 8 a 20 hores tots els dies de la setmana, i els de Mislata, Àngel Guimerà, Amistat-Casa de la Salut, Marítim-Serrería i Torrent Avinguda ho faran de 8 a 20 hores de dilluns a divendres, estant tancats els dissabtes i festius.

Tots els recintes d'atenció al client comptaran amb mampares de separació i es recorda l'ús obligatori de màscara per a fer consultes.Per a més informació, es recomana als usuaris que s'informen en el telèfon gratuït 900 461 046, consulten la pàgina web de Metrovalencia (consultar ací) o establisquen comunicació a través de les xarxes socials de facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv) i twitter (@metrovalencia).

Motius de les visites

Els centres reben a clients que necessiten informació, però també als qui tramiten les targetes personalitzades mensuals, anuals o de la targeta moneder TuiN, Gent Major, Famílies Nombroses i de Mobilitat.

L'atenció presencial se centra, en primer lloc, en la informació general, sobretot qüestions relacionades amb les tarifes, peatge, horaris i itineraris. Després se situen la gestió de targetes i les incidències que concerneixen el suport sense contacte.

Els motius de les visites varien notablement en el Centre d'Aeroport, a causa de la seua singular ubicació. En aquest cas, la informació se centra en la localització d'hotels i en els itineraris d'interés turístic. Moltes d'aquestes visites s'atenen en anglés, italià i francés.

Espai del Client

Els Centres d'Atenció del Client s'estan reconvertint progressivament en Espais del Client. Ja ho han fet Colón i Xàtiva i, en un futur, el faran Aeroport i Benimaclet en Metrovalencia, així com en TRAM d'Alacant.

Aquests recintes sintetitzen i avancen el nou concepte d'oficines d'atenció al client que FGV comença a posar en marxa. Són un lloc d'interrelació entre client i empresa, atés per personal específic, i una àrea on es puguen usar els serveis que s'ofereixen, el disseny de l'espai segueix els criteris sobre accessibilitat universal establits en el Pla d'Accessibilitat d'FGV.

El nou Espai del Client, a més de les tasques que es realitzen en la resta de Centres d'Atenció, està orientat a la relació amb l'empresa (per exemple, hi ha habilitada una zona de reunions) i fins i tot disposa de zona wifi, zona de descans, la possibilitat de recàrrega del mòbil i connexió per a tauletes o portàtils.

Arxivat a:

Destacats