Metrovalencia ofereix serveis especials per al partit València-Leganés

Guardar

Mestalla
Mestalla

Metrovalencia reforçarà hui, 21 de desembre, els serveis de metro i tramvia per a facilitar el retorn dels afeccionats que acudisquen a l'estadi de Mestalla per a assistir al partit de futbol entre el València C.F. i C.D. Leganés corresponent a la Copa del Rei de futbol.

La trobada es disputa a les 21 hores, per la qual cosa Metrovalencia reforçarà els seus serveis en les línies L-1, L-2, L-3, L-4, L-5 i L-7 amb la incorporació de metres i tramvies addicionals després de la finalització del partit.

Des de l'estació d'Aragó, la més pròxima a l'estadi, hi haurà metro de la Línia 5 a les 23.05 hores en direcció a Marítim-Serradora i a les 23.14 hores cap a Aeroport, amb possibilitat d'enllaçar amb la L-1 i L-2 en Ángel Guimerà. En la mateixa estació, però en Línia 7, hi haurà un tren a les 23.08 hores amb destinació Torrent Avinguda.

Des de la també propera estació de Facultats hi haurà serveis a les 23.12 hores cap a Aeroport, amb possibilitat d'enllaçar amb la L-1 i L-2 en Àngel Guimerà, i a les 23.14 hores cap a Rafelbunyol.

Aquests transbords en l'estació d'Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la Línia 1 a les 23.24 hores fins a Torrent Avinguda i 23.31 hores fins a Seminari. En la Línia 2, des de la mateixa estació, eixirà un tren a les 23.26 hores amb destinació Paterna.

Respecte al tramvia, l'afició podrà desplaçar-se des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch mitjançant la unitat que tenen previst eixir a les 23.18 hores.

Destacats