Metrovalència ofereix serveis especials de tramvia per acudir al Saló del Manga en Fira València

Guardar

Manga
Manga

Metrovalència posarà en funcionament durant aquest cap de setmana serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a la parada de Fira, amb l'objectiu de facilitar l'accés a Fira València que, en aquesta ocasió, celebra el Saló del Manga.

El Saló del Manga de València és un esdeveniment que va néixer amb la intenció d'acostar als assistents els diversos aspectes de la cultura japonesa, sense oblidar-se dels videojocs, el manga i l'anime. Per aconseguir aquest acostament, totes les activitats d'aquest Saló del Manga estan relacionades amb el Japó.

Durant la celebració del certamen, avui i demà, el servei de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas entre 20 i 40 minuts entre les 6.00 hores i les 22 hores.

Hui, el primer tramvia des de Doctor Lluch entrarà en servei a les 6.03 hores i l'últim a les 21.33 h. Des de Fira, el primer serà a les 6.58 h, mentre que l'últim transport s'oferirà a les 22.19 h.

Demà, el primer comboi des de Doctor Lluch circularà a partir de les 7.23 hores, mentre que l'últim transport s'oferirà a les 21.33 hores. Des de Fira, el primer serà a les 8.18 h i l'últim a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d'agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalència.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'aquest servei poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d'Atenció al Client de Metrovalència. Aquesta informació també està disponible a la pàgina web de Metrovalència (www.metrovalencia.es), així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Destacats