Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per la celebració de cinc certàmens

Guardar

Feria Valencia
Feria Valencia

Metrovalencia posa en funcionament, del 28 al 30 de setembre, serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a la parada de Fira, amb l'objectiu de facilitar l'accés a Fira València que acull cinc certàmens aquesta setmana.

Des de hui i fins al divendres comencen Iberflora (Fira Internacional de la planta, jardineria, tecnologia i bricojardín) i Eurobrico (Fira Internacional del Bricolage). Des del dijous i també fins al divendres obrin les seues portes Laboralia (Saló de la Seguretat i Riscos Laborals); Ecofira (Fira Internacional de Solucions Mediambientals); i Egética (Fira de les Energies).

Durant la celebració del certamen el servei de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minuts, entre les 6:00 hores i les 22 hores.

Amb la finalitat d'agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'este servei poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d'Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.com).

Destacats