Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir a Retro Auto&Moto i al Festival de las Américas

Guardar

Feria
Feria

Metrovalencia posarà en funcionament des d'aquest divendres fins diumenge que ve serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a la parada de Fira, amb l'objectiu de facilitar l'accés a Fira València que, en aquestes dates, acull el Saló del Vehicle d'Ocasió i d'Època, Retro Auto&Moto València, del divendres al diumenge; i el Festival de las Américas, el dissabte.

Durant la celebració dels certàmens, el divendres el servei de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minuts, mentre que el dissabte i el diumenge serà d'entre 20 i 40 minuts, tots els dies entre les 6 hores i les 22 hores.

El divendres, el primer tramvia des de Serreria eixirà a les 6 hores, mentre que des de Doctor Lluch ho farà a les 6:30 hores. L'últim comboi des de Doctor Lluch serà a les 21:29 h. Des de Fira, el primer serà a les 6:40 h, mentre que l'últim transport s'oferirà a les 22:19 h.

El dissabte, el primer comboi des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6:03 hores, mentre que l'últim transport s'oferirà a les 21:33 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6:58 h i l'últim a les 22:19 hores.

El diumenge, la primera circulació des de Doctor Lluch partirà a les 7:23 hores i l'última a les 21:33 hores, mentre que des de Fira la primera unitat ho farà a les 8:18 hores i l'última a les 22:19 hores.

Amb la finalitat d'agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Destacats