Metrovalencia ofereix serveis especials amb motiu de la celebració del Trofeu Taronja que disputen València CF i ACF Fiorentina

Guardar

FGV
FGV

Metrovalencia reforçarà hui els servicis de metre i tramvia per a facilitar l'accés i tornada dels aficionats que acudisquen a l'estadi de Mestalla per a assistir al partit de futbol entre el València CF i ACF Fiorentina, corresponent a la 45 edició del Trofeu Taronja i que servix com a presentació de l'equip local davant de la seua afició.

La trobada es disputarà a les 21:30 hores, per la qual cosa Metrovalencia reforçarà els seus servicis en les línies L-1, L-2 L-3, L-4, L-5 i L-7 amb la incorporació de metres i tramvies addicionals després de la finalització del partit.

Així mateix, des de la també pròxima estació de Facultats hi haurà servicis cap a Aeroport, amb possibilitat d'enllaçar amb la L-1 i L-2 en Àngel Guimerà, i en direcció a Rafelbunyol.

Els esmentats transbords en l'estació d'Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la Línia 1 fins a Seminari. En la Línia 2, des de la mateixa estació, eixirà un tren amb destí Torrent Avinguda i un altre cap a Paterna.

Respecte al tramvia, l'afició podrà desplaçar-se des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en\@metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv."

Arxivat a:

Destacats