Metrovalencia ofereix servei de tramvia a Fira València amb motiu de 'Dreamhack'

Guardar

Feria
Feria

Metrovalencia posa en funcionament a partir de hui, 14 de juliol, i durant el cap de setmana vinent serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones que acudisquen a la sisena edició a València del festival digital 'DreamHack'.

'DreamHack' és un festival dedicat a la cultura i oci digital, creat a Suècia en 1995 i que compta amb el record Guinness del festival digital més gran del món.

Durant la celebració d'aquesta trobada, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira cada 20 minuts el dijous i el divendres, i entre 20 i 40 minuts el dissabte i el diumenge.

D'aquesta forma, els dies 14 i 15, el primer tramvia des de Serradora entrarà en servei a les 6 hores, mentre que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.33 h. L'últim des d'aquesta estació serà a les 21.33 h. Des de Fira, el primer serà a les 6.38 h, mentre que l'últim transport s'oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte dia 16, el primer tramvia des de Doctor Lluch partirà a les 6.03 h i l'últim a les 21.33 h. Des de Fira, el primer ho farà a les 6.58 h i l'últim a les 22.19 hores.

El diumenge dia 17, el primer comboi a circular des de Doctor Lluch ho farà a les 7.23 h i l'últim a les 21.33 hores. Des de Fira, l'inici es realitzarà a les 8.18 h i el final a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d'agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l'estació Els Carolines-Fira, de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'aquest servei poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d'Atenció al Client de Metre València. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.com.

Destacats