Metrovalencia aplicarà horari d'estiu en les línies de metro durant agost

L'1 de setembre es recuperarà el servei habitual que es desenvolupa al llarg de l'any

Guardar

horario_verano_metrovalencia
horario_verano_metrovalencia

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) aplicarà durant el mes d'agost, en les línies de metro de València, l'horari d'estiu. Aquest nou calendari de servei finalitzarà el pròxim 31 d'agost. A partir de l'1 de setembre es recuperarà el servei habitual de la resta de l'any.

Durant el mes d'agost, l'horari de dilluns a dissabte correspondrà al d'un dissabte, com en estius anteriors, mantenint-se igualment els horaris de diumenges i festius.

El servei de tramvia ja va iniciar el passat dia 15 de juny el seu horari d'estiu, que coincideix amb els laborables no lectius, en estar tancats els centres educatius i universitaris.

Enguany per primera vegada, i com a mesura afegida a les quals s'han posat en servei a conseqüència de la crisi sanitària, s'han mantingut durant el mes de juliol els horaris laborables de dilluns a divendres del metre de València, fins a les 15 hores aproximadament. Aquesta decisió ha permés augmentar en un 22,37% les circulacions i freqüències que s'han oferit al juliol respecte al mateix mes del passat any.

Quant al servei nocturn de cap de setmana denominat "A la Lluna de Metrovalencia" segueix suspés fins a un altre avís, a causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

Els horaris es poden consultar en les estacions de la xarxa de Metrovalencia, en la pàgina web i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.

Arxivat a:

Destacats