Metrovalencia ampliarà el servei els dissabtes 2, 9, 16 i 23 del pròxim mes per la Fira de Juliol

El metro i tramvia circularan a diferents destinacions depenent de les característiques, horari i lloc de celebració dels actes festius. La parada de Marina Reial Joan Carles I es tancarà per seguretat a les 23:40 hores els dies 2 i 16 per la mascletà multicolor i la cordà, respectivament. L'horari d'estiu comença el divendres amb serveis intermedis de dilluns a dissabte, mentre que diumenges i festius mantenen el seu horari

Guardar

VIV_Metrovalencia_ampliara_el_servicio
VIV_Metrovalencia_ampliara_el_servicio

Metrovalencia ampliarà el seu servei durant els dissabtes de la Fira de Juliol (2, 9, 16 i 23 del pròxim mes) per facilitar el desplaçament i el retorn dels usuaris de diferents actes puntuals i generals programats en els voltants de la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

Les característiques, l'horari i el lloc de la celebració dels actes festius influiran en el tipus de transport (metre i tramvia o només metre) que es pose en circulació, l'horari establert (fins a les 1:30 o 2 hores) i les destinacions (Seminari, Paterna, Rafelbunyol, Torrent Avinguda i Riba-roja de Túria). Per això, s'aconsella als clients que s'informen a la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv per conéixer amb exactitud el servei ofert.

D'aquesta forma, el dia 2, per la mascletà multicolor que es dispararà als voltants de l'Avinguda Neptú a les 00 hores, es perllongarà el servei a Seminari, Paterna, Rafelbunyol i Torrent Avinguda fins a aproximadament les 1:30 hores, igual que el tramvia. Cal tenir en compte que, la parada del tramvia de Marina Reial Joan Carles I, tancarà a les 23:40 hores per motius de seguretat i que es reobrirà quan acabi l'espectacle pirotècnic.

El dissabte 9, el piromusical que es dispararà a la Ciutat de les Arts i de les Ciències a les 00:30 hores suposarà que el servei, només de metre, s'amplie fins a les 2 hores. Les estacions més properes són les d'Albereda, Amistat i Aragó.

El dia 16 es dispararà una cordà en les proximitats de la Marina Real a les 00 hores, per la qual cosa les unitats de metro i tramvia desplaçaran als viatgers fins a la 1:30 hores. Igual que el dia 2, la parada del tramvia de Marina Reial Joan Carles I tancarà a les 23:40 hores per motius de seguretat i que es reobrirà quan acabe l'espectacle pirotècnic.

Per al dia 23, el servei que prestarà Metrovalencia serà més general, atés que els actes programats no són en escenaris tan concrets com en dates anteriors, sinó que es distribueixen per tot Ciutat Vella. En aquesta ocasió, hi haurà unitats de metro i tramvia circulant fins a les 2 hores amb destinacions a Seminari, Paterna, Rafelbunyol, Torrent Avinguda i Riba-roja de Túria.

Horari d'estiu

D'altra banda, des de divendres que ve, 1 de juliol, fins al 31 d'agost, Metrovalencia modifica els serveis de les seues sis línies de metro, aplicant els horaris propis de les jornades intermèdies dels dissabtes entre el dilluns i el divendres, amb el que s'equipassen els primers sis dies de la setmana. Els diumenges i festius mantenen l'horari habitual de la resta de l'any.

Per la seua banda, les tres línies de tramvia ja van iniciar l'horari d'estiu el passat dia 15 de juny, que mantindran també fins al 31 d'agost.

Durant els mesos de juliol i agost, i segons dades d'anys anteriors, es produeix una reducció mitjana del nombre de viatgers que utilitzen els serveis de Metrovalencia al voltant del 20 i el 40 per cent, respectivament.

Aquesta decisió permet adaptar l'oferta a la demanda real dels clients durant els mesos d'estiu, i aconseguir una major eficiència, a través de la reorganització d'horaris, amb l'ajust dels serveis menys utilitzats, i la consegüent reducció de costos.

Els horaris d'estiu també es poden consultar en les estacions de la xarxa de Metrovalencia, a la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.

Arxivat a:

Destacats