Metrovalencia amplia hui el servei per a acudir a la mascletà multicolor de la Fira de Julio

Guardar

Feria_Julio
Feria_Julio

Metrovalencia amplia este dissabte el seu servei fins a les 1:30 hores aproximadament per a desplaçar a tots aquells usuaris que desitgen acudir i tornar cap a i des de la mascletà multicolor programada amb motiu de la Fira de Julio i que es dispararà als voltants de l'Avinguda Neptú a les 00.00 hores.

La prolongació del servei del metro serà a les destinacions de Seminari, Paterna, Rafelbunyol i Torrent Avinguda, igual que farà el tramvia, especialment la Línia 8, que uneix Marítim-Serradora amb Marina Reial Joan Carles I. Precisament, cal tenir en compte que aquesta parada tancarà a les 23:40 hores per motius de seguretat i que es reobrirà quan acabe l'espectacle pirotècnic.

A més, Metrovalencia també ampliarà el seu servei els dissabtes 9, 16 i 23 per a facilitar el desplaçament i el retorn dels usuaris de diferents actes puntuals i generals programats en els voltants de la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

Les característiques, l'horari i el lloc de la celebració dels actes festius influiran en el tipus de transport (metre i tramvia o només metre) que es pose en circulació, l'horari establit (fins a les 1:30 o 2 hores) i les destinacions (Seminari, Paterna, Rafelbunyol, Torrent Avinguda i Riba-roja de Túria). Per açò, s'aconsella als clients que s'informen en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv per a conèixer amb exactitud el servei oferit.

El dissabte 9, el piromusical que es dispararà en la Ciutat de les Arts i de les Ciències a les 00:30 hores suposarà que el servei, només de metre, s'amplie fins a les 2 hores. Les estacions més properes són les d'Albereda, Amistat i Aragó.

El dia 16 es dispararà una cordà en les proximitats de la Marina Real a les 00 hores, per la qual cosa les unitats de metre i tramvia desplaçaran als viatgers fins a la 1:30 hores. Igual que el dia 2, la parada del tramvia de Marina Reial Joan Carles I tancarà a les 23:40 hores per motius de seguretat i que es reobrirà quan acabe l'espectacle pirotècnic.

Per al dia 23, el servei que prestarà Metrovalencia serà més general, atès que els actes programats no són en escenaris tan concrets com en dates anteriors, sinó que es distribueixen per tot Ciutat Vella. En aquesta ocasió, hi haurà unitats de metre i tramvia circulant fins a les 2 hores amb destinacions a Seminari, Paterna, Rafelbunyol, Torrent Avinguda i Riba-roja de Túria.

Arxivat a:

Destacats