Metrovalencia amplia el servici la nit del dissabte per a facilitar la participació en la Gran Nit de Juliol

Guardar

Metrovalencia
Metrovalencia

Metrovalencia ampliarà el seu servici el dissabte, dia 23, fins a les 2 hores aproximadament per a desplaçar tots aquells usuaris que desitgen acudir i tornar dels diferents actes programats amb motiu de la celebració de la Gran Nit de Juliol.

La prolongació del servici del metro afectarà els destins següents: Seminari, Paterna, Rafelbunyol, Torrent Avinguda i Riba-roja de Túria. En el cas del tramvia també prolonga el servici fins aproximadament les dos de la matinada del diumenge.

Com a part de la programació de la Gran Fira de València eixa nit hi ha previstes actuacions i espectacles per a totes les edats, com a concert de campanes, cavalcades, cors, mascletà en minutura, màgia infantil, musicals, dansa, Swing, jazz, bossa nova, folk, rock, monòlegs i la celebració del 50 aniversari Dels 40 Principales.

Al seu torn, catorze museus de la ciutat romandran oberts de 20 a 2 hores de la matinada. Estos són els del Corpus, Fallero, IVAM, Etnologia, Prehistòria, Fundació Bancaixa, L`Iber, Muvim, Museu de la Ciutat, Almoina, Almodí, la Llotja, la Cripta de Sant Vicent Màrtir i el d'Història de València.

La freqüència de pas de metres i tramvies s'ha establit segons trams i franges horàries pel que s'aconsella als clients que s'informen amb antelació en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials \@metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv per a conéixer amb exactitud el servici oferit.

Arxivat a:

Destacats