Metrovalencia funcionarà tota la nit aquestes Falles 2023

L'alcalde Joan Ribó ha anunciat que el servei de metro de la ciutat funcionarà les 24 hores des del dia 15 fins al 20 de març

Guardar

Servei de Metrovalencia durant les Falles
Servei de Metrovalencia durant les Falles

El metro romandrà obert les 24 hores durant les Falles de València d'aquest 2023. Així ho ha confirmat l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, a través d'un vídeo publicat en el seu perfil de l'aplicació TikTok. "El metro estarà obert des del dia 15 fins al dia 20 de març les 24 hores del dia", confirmava Joan Ribó en l'Ajuntament de València.

Es tracta d'una mesura que busca complir un doble objectiu. D'una banda, fomentar l'ús del transport públic, alguna cosa que el primer edil ha qualificat com a "fonamental" per a què així l'ús del cotxe es reduïsca al mínim possible. I, d'altra banda, també es facilitaran els desplaçaments dels usuaris i usuàries dins de la pròpia ciutat de València i també cap a i des de les localitats de la seua àrea metropolitana que es troben dins de la xarxa de Metrovalencia.

@joanribovlc #valencia #vlc #valència #alcalde #valenciafallas #fallasvalencia #falles #fallas #falles2023 #fallas2023 #fallesdevalencia ♬ LLYLM - ROSALÍA

Així, els valencians i valencianes —a més dels milers de turistes que visiten la ciutat durant les festes de Falles— podran acudir en transport públic a gaudir dels múltiples actes que se celebraran a València durant les nits i matinades entre el 15 i 20 de març. És el cas de castells de focs artificials com la Nit del Foc o també la nit de la Cremà que se celebrarà durant la matinada del 19 al 20 de març.

Gratuïtat de les zones blaves d'aparcament

A més de la posada en marxa del servei especial 24 hores del metro durant les Falles, Ribó també ha anunciat a partir de quin dia aparcar en les zones blaves de la ciutat serà gratuït.

En aquest sentit, l'alcalde de València ha explicat que es podrà estacionar el vehicle en una plaça de zona blava sense haver de pagar a partir del pròxim 11 de març.

 

Arxivat a:

Destacats