Més de mig milió de peces LEGO arriben a la seua recta final en el Museu de les Ciències

Guardar

exposicion_lego
exposicion_lego

L'exposició 'Travelling Bricks' arriba al seu final en el Museu de les Ciències de València després de recórrer l'evolució del transport des de Mesopotàmia fins a l'exploració espacial.

Un viatge en el temps a través de 120 figures i mig milió de peces de LEGO que des d'estiu està obert en el complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències i finalitza diumenge que ve 21 d'octubre, detalla la Generalitat en un comunicat.

La mostra es completa amb una zona lúdica i interactiva amb desenes de milers de fitxes de LEGO amb les quals construir, aprendre i jugar. Al llarg del recorregut, els visitants poden observar escenes de la història de la humanitat vinculades als transports.

L'espectacular Titanic compta amb més de 200.000 peces LEGO, supera els set metres de llarg i va ser construït per quatre persones durant tres mesos.

Al llarg del 'viatge', el públic pot sorprendre's amb peces com la canoa de Pesse, la considerada com el vaixell més antic conegut, de fa quasi 10.000 anys.

QUADRIGUES, GLOBUS I UN COET DE TRES METRES

Altres parades són les quadrigues del circ Màxim, carruatges, el globus Montgolfier, vaixells mítics en l'exploració, diligències del llunyà oest, minifigures de les primeres bicicletes i automòbils, del Zeppelin al Concorde i avions d'exhibició acrobàtica. Com a colofó, l'exhibició inclou un coet de tres metres d'altura.

Tot açò a través d'alguna cosa tan simple com una xicoteta rajola de LEGO i gràcies a la imaginació i perícia dels 20 professionals certificats que han dissenyat i construït les 120 impressionants peces que formen la col·lecció.

Destacats