Més de 7 milions de persones han utilitzat l'EMT en Juliol

Guardar

Autobús EMT Mislata2
Autobús EMT Mislata2

L'EMT augmenta en 300.000 persones el número d'usuaris en juliol i  tanca el mes amb un total de 7,3 milions de viatgers, el que representa un augment del 4 per cent respecte al mateix mes de l'any anterior.

Les dades són especialment positives pel que fa a l’última setmana de juliol, en la que s’han registrat augments de fins i tot el 18% en el número d’usuaris, és a dir, increments de 40.000 viatgers més al dia. Destaquen els creixements de les línies 25 i 73 en l'entorn del 15%, seguides de les línies 95, 12, 7, 35, 60, 31 i 89 per sobre del 8%.

“Es tracta d’unes xifres de rècord, que certifiquen la bona gestió del Govern de la Nau al capdavant de l’empresa pública i que assenyalen com d’imprescindible és este servici públic que democratitza l’accés a la ciutat. En política no tot val, hi ha servicis essencials per a la ciutadania, i este n’és un. No tot és privatitzable”, ha apuntat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Cal apuntar que enguany juliol ha tingut dos dies laborables menys que el mateix mes de l’any anterior i que, en el cas d’haver coincidit el calendari, el creixement hauria arribat als 380.000 usuaris més i a un augment percentual del 8,5%.

“Estes xifres tan positives indiquen que ha pagat la pena iniciar el procés de modernització de les línies de l’EMT amb la que estem construïnt una xarxa d’autobus municipal del segle XXI i a l’altura del repte que tenim de canviar el model de mobilitat de València cap a la sostenibilitat”, ha dit Grezzi.

A més, s’ha recordat que actualment l’EMT ha guanyat en regularitat amb la incorporació de 91 nous conductors a la plantilla i 40 nous autobusos en els últims mesos; i també en fiabilitat, ja que s'ha acabat pràcticament la supressió d'autobusos per falta de personal (ara és de l'1%), que sota la gestió de l'anterior govern municipal era del 7'5%, amb el consegüent malestar dels usuaris, que es traduïa en una mala imatge per l'EMT.

Arxivat a:

Destacats