Més de 36.250 assistents certifiquen l'èxit de la tornada a l'activitat de les sales del Palau de la Música

Guardar

Sala Iturbi Palau de la Música
Sala Iturbi Palau de la Música

Amb l'objectiu de recuperar l'essència cultural i artística del Palau, s'ha implementat una estratègia que va involucrar la participació activa d'artistes valencians i internacionals, en colaboració amb reconeguts músics per a enriquir la diversitat i qualitat de les propostes musicals. L'organització de diverses activitats musicals ha aconseguit atraure a un ampli públic de totes les edats i ha demostrat, així, un clar acostament de l'auditori a la ciutadania.

Vicente Llimerá, director del Palau, ha ressaltat que “la reobertura ha sigut un reeiximent excepcional que ha implicat un esforç extraordinari” i ha expressat la seua gratitud perl suport aclaparador de la població. Així mateix, ha reiterat el seu compromís d'oferir experiències musicals de qualitat. També ha destacat la promoció reeixida i la col·laboració artística, que han establit les bases per a esta nova etapa de reobertura del Palau de la Música.

La Sala Iturbi va ser l'escenari dels dos concerts de reobertura, amb entrades esgotades en pocs dies, i va acollir els cinc concerts de l'Orquestra de València, com "La creació" d'Haydn, que va registrar un ple absolut. Altres esdeveniments destacats inclouen el "Rèquiem" de Mozart per Pygmalion i la presentació de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, dirigida per James Gaffigan. A més, la Banda Simfònica Municipal de València va aconseguir plens en totes les seues actuacions a la sala principal.

 

 

Destacats