El Mercat de Reis més gran de València obri les seues portes

Del 3 al 6 de gener, no et perdes el Mercat de Reis del Cabanyal

Guardar

Imatge d'un Mercat de Nadal
Imatge d'un Mercat de Nadal

Com mana la tradició, València acull, aquesta primera setmana de l'any, el Mercat de Reis del Cabanyal. Amb més de 200 llocs de venda, aquest mercat nadalenc s'alça com el més gran de la ciutat i, sens dubte, un dels més visitats. Del 3 al 6 de gener, el Mercat de Reis de València torna com una de les millors opcions per a fer les compres d'última hora.

Artesania, joguets, moda, bijuteria, decoració nadalenca o dolços tradicionals són tan sols alguns dels productes que trobaràs en aquest mercat de Nadal de València, que es podrà visitar en el següent horari: de 9.00 a 22.00 hores, a excepció de la nit del 5 de gener que estarà obert fins a les cinc de la matinada del 6 de gener de 2023.

El Mercat de Reis del Cabanyal està situat en els voltants del mercat municipal del Cabanyal, és a dir, entre els carrers Mariano Sirera, Mediterráneo, Escalante i Justo Vilar.

Altres mercats de Nadal a València

El del Cabanyal no serà l'únic mercat nadalenc que podràs visitar aquests dies a la ciutat de València. I és que, fins al 8 de gener, estarà obert tant el mercat de Nadal de la Ciutat de les Arts amb tallers infantils, foodtrucks, exhibició d'oficis tradicionals o la recreació natzarena, com el Christmas Market del Teatre La PlaZeta que compta amb la pista de patinatge sobre gel més gran de la ciutat.

A més, la Fira d'artesania de la plaça de la Reina de València també estarà oberta fins a les 21.00 hores, allargant el seu horari fins a mitjanit el dia 5 de gener.

Finalment, cal destacar que València compta, també, amb el mercat d'artesania del Mercat de Colón – obert fins al 5 de gener d'11.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores – així com el HoHoHo en el mercat de Tapineria on comprar regals d'allò més originals.

Arxivat a:

Destacats