El Mercat de Colón de València encén les llums de Nadal aquest dijous

L'emblemàtic Mercat de Colón dona la benvinguda al Nadal a València amb el seu tradicional encés de llums

Guardar

Llums de Nadal en el Mercat de Colón de València
Llums de Nadal en el Mercat de Colón de València

El Nadal arriba a València, i quina millor manera de donar la benvinguda a les festivitats que amb la màgica encesa de llums del Mercat de Colón. Aquest icònic edifici modernista es vestirà de gala el dijous, 30 de novembre, amb el seu tradicional encés de llums. L'acte tindrà lloc a les 19.00 hores, marcant així l'inici oficial de la temporada nadalenca en la capital del Túria.

L'esperat esdeveniment, que precedeix a l'encesa oficial de les llums de la ciutat programat per al divendres, 1 de desembre, a les 19.00 hores en la plaça de l'Ajuntament, promet submergir a visitants i locals en un espectacle de llum, color i alegria. El Mercat de Colón, amb la seua arquitectura única i el seu encant característic, es converteix en l'escenari perfecte per a aquesta celebració que captura l'esperit nadalenc.

L'acte comptarà amb la presència d'autoritats locals, residents i visitants que es donaran cita als voltants del mercat per a presenciar l'enlluernador moment en què les llums s'encenguen, transformant el mercat en un escenari lluminós i festiu. Enguany, s'esperen sorpreses especials en la decoració, creant un ambient encara més acollidor i màgic.

L'encesa de llums del Mercat de Colón s'ha convertit en una tradició esperada pels valencians, marcant l'inici de les celebracions nadalenques a la ciutat. A més de la il·luminació espectacular, es podrà gaudir de música festiva i activitats per a tota la família.

Aquest esdeveniment no sols és un regal visual per als centenars d'assistents que omplin aquest espai durant aquestes setmanes, sinó que també serveix com a pròleg a les nombroses activitats programades durant la temporada nadalenca a la ciutat. El Mercat de Colón es posiciona així com un punt de trobada per a compartir l'alegria i la màgia del Nadal a València.

Destacats