Mercabañal, un nou espai gastronòmic que recorda l'essència del Cabanyal

A les 12.00 hores d’aquest divendres, Mercabañal obri les portes al públic

Guardar

espacio-mercabañal
espacio-mercabañal

mercabañal Miguel Calvo Payá

A només 30 metres del mar Mediterrani apareix Mercabañal, un nou espai gastronòmic, a l'aire lliure, i en ple cor del Cabanyal, que obri les seues portes aquest divendres, 31 de maig, a les 12.00 hores. 1.200 metres quadrats de pura gastronomia valenciana i en un entorn inigualable, que pretén retre homenatge a aquest antic poble mariner valencià.

Però, a més, Mercabañal s'ha proposat contribuir, amb aquest projecte, a la revitalització social, econòmica i arquitectònica del Cabanyal-Canyamelar. Per a això, ofereixen una proposta original i pensada, expressament, per al gaudi gastronòmic des del tradicional "esmorzaret" fins al "tardeo", que tan de moda s'ha posat a la ciutat de València.

Aquest mercat urbà compta amb quatre espais diferenciats en el seu interior: El Bar, La Freiduría, El Ultramarinos, La Paraeta i el Pizza Lab, però que té un mateix fil conductor: la qualitat de la matèria primera i el record a la tradició.

local-mercabañal-valencia Miguel Calvo Payá

Així mateix, Mercabañal també s'ha inspirat "en la idiosincràsia de l'arquitectura d'aquest districte mariner" amb l'elecció del taulell tradicional per a la seua façana. A partir de demà, Mercabañal t'espera per a fer-te gaudir de la gastronomia de qualitat molt prop del mar.

On està Mercabañal?

Mercabañal es troba al carrer Eugenia Viñes núm. 225  de València en ple cor del Cabanyal. De fet, aquest nou espai és l'antiga discoteca Ghandara que aprofita tot el seu espai per a oferir una nova experiència gastronòmica.

Horaris de Mercabañal

Mercabañal té un horari molt ampli i promet tindre la seua cuina oberta per als més amants dels esmorzars, menjars, tardeos i per descomptat sopars.

De dimarts a divendres: 16.00 a 00.30Dissabtes i diumenges: 10.00 a 00.30

[related:galleries:1:{orientation:vertical}]

Destacats