Melendi arriba a València en la primera edició del festival Mediterrani Sound

Melendi i Hombres G encapçalen el cartell d'un festival que també comptarà amb Taburete, Siloé o Zzoilo, entre altres

Guardar

Melendi
Melendi

València s'ha consolidat com una ciutat de festivals. Així, el pròxim 24 de setembre, a la Marina Sud de València, se celebrarà la primera edició del festival Mediterrani Sound per a tancar en gran la temporada de platja. Per aquest escenari passaran artistes nacionals que arrasen en el panorama musical.

Melendi i Hombres G encapçalen el cartell d'aquest nou festival. Amb més de 20 anys de carrera a la seua esquena, Melendi es troba immers en una gira que li portarà a recórrer les principals ciutats espanyoles i que s'estendrà a nivell internacional per ciutats com Orlando, Miami, Nova Jersey i San Juan (Puerto Rico). Per part seua, la reeixida i veterana banda de rock madrilenya d'Hombres G continua recorrent Espanya amb les seues mítiques cançons que no han deixat de sonar pese al pas dels anys.

A més, el cartell el completaran artistes també coneguts com són Taburete, Siloé, Zzoilo i Yarea. El colofó a aquest dia el posaran DJs Ardiya i Luigii Nieto.

Sens dubte, una oportunitat única per a acomiadar-te de l'estiu ballant i, a més, en un entorn inigualable. De la mà de Fever, l'start-up espanyola que està revolucionant els plans d'oci a nivell mundial, la capital del Túria es convertirà en l'escenari perfecte per a gaudir de la millor música amb el Mediterrani Sound.

A què estàs esperant? Les entrades per al Mediterrani Sound 2022 ja estan a la venda a través de la web oficial i l'app de Fever. El festival obrirà les seues portes a les 16.00 hores.

Arxivat a:

Destacats