Mega campanya d'asfaltatge a València: s'asfaltaran carrers de 28 barris abans de final d'any

Sandra Gómez: "Actuem per a millorar la seguretat dels carrers de 17 districtes de la ciutat, reasfaltant trams en 28 barris"

Guardar

Asfaltatge del carrer Pobla del Duc de València
Asfaltatge del carrer Pobla del Duc de València

Molts carrers de la ciutat de València experimentaran millores significatives en les pròximes setmanes gràcies a la gran campanya d'asfaltatge que ha anunciat l'Ajuntament de València.

I és que l'àrea municipal d'Urbanisme està efectuant labors de manteniment i reasfaltatge de carrers d'un total de 28 barris de la ciutat, que permetran disposar de quasi 80.000 metres quadrats millorats abans que acabe l'any, de 17 districtes dels 19 que componen la ciutat.

Les tasques a realitzar impliquen canvis de materials, reposicions i fresat de l'asfalt amb l'objectiu de renovar les calçades i trams que requereixen de treballs de manteniment per a millorar i garantir la seguretat viària.

Així, es continua amb les labors de manteniment en els diferents barris de la ciutat per a actuar en els trams de calçada que a causa del pas del temps i al seu ús continuat puguen haver patit alguna deterioració.

Millorar la seguretat viària

Tal com detalla la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, l'objectiu d'aquestes actuacions de manteniment és "actuar directament als carrers més transitats de la nostra ciutat, que pateixen més el flux del trànsit rodat".

Per això, està previst que s'actue "pràcticament en tots els districtes, per a millorar la seguretat viària i garantir una circulació segura als veïns i veïnes", ha avançat Gómez.

Campanar i Patraix, al capdavant

Entre les zones amb més metres quadrats d'actuacions, cal destacar diverses vies com Hernández Lázaro, Maestro Rodrigo, Vall de la Ballestera, la glorieta de Pío Baroja i la rampa del túnel de Nuevo Centro, en el districte de Campanar, que entre les seues actuacions suma 24.195 metres quadrats.

A més, destaquen el districte de Patraix, amb 18.858 metres quadrats, i l'avinguda Tres Creus en l'Olivereta, amb 6.916 metres quadrats. Dins d'aquests districtes, els barris que sumen més superfície d'actuació són Sant Pau, Vara de Quart, Campanar i Benimaclet. A més, ja s'han iniciat els treballs d'asfaltatge al carrer Pobla Llarga, en el barri de Benimaclet.

Destacats