Mata: “La pandèmia ha demostrat que el poble valencià és capaç d'afrontar tots els reptes i que els seus governants estan al servei de la ciutadania”

El síndic del PSPV-PSOE ha considerat que “el reconeixement als sectors que cada dia treballen per a frenar la pandèmia i el plor per les persones que han perdut la vida han d'unir-nos com a poble”

Guardar

Xisco-Navarro_9 DOctubre-15
Xisco-Navarro_9 DOctubre-15

El síndic del PSPV-PSOE en les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha considerat avui que la situació generada per la pandèmia "ha demostrat que el poble valencià és capaç de tirar endavant i d'afrontar tots els reptes" i ha destacat que durant aquesta crisi sanitària la gestió del Consell de Ximo Puig "ha deixat clar que, en la Comunitat Valenciana, la política està al servei de la ciutadania". Així ho ha manifestat Mata en declaracions als mitjans després del discurs que el president ha pronunciat avui en l'acte de lliurament de les Distincions de la Generalitat pel 9 d'Octubre, en el qual s'ha lliurat l'Alta Distinció del govern autonòmic al poble valencià.

"La pandèmia ens ha fet passar de la hipèrbole a les petites coses; hem passat de la majúscula a la minúscula", ha subratllat el també sotssecretari general del PSPV-PSOE, que ha afirmat que "el reconeixement a tots els sectors que cada dia estan treballant per a frenar la pandèmia, per a curar i cuidar a la gent, i el plor pels qui han perdut la vida han d'unir-nos més com a poble".

En aquest sentit, Mata ha instat a "treballar perquè les petites baralles polítiques queden en un segon pla". "Hem de sortir d'aquesta tots junts i aquest és el repte que ha plantejat el president en el seu discurs, perquè hi ha esperança i és possible viure en un món diferent del que coneixíem, i que fins i tot pot ser millor, més just i més solidari", ha ressaltat Mata. Per a això, ha considerat, els dirigents polítics han d'apartar-se de "la ruptura del consens constitucional i del sentit comú que s'està veient en altres comunitats, com la de Madrid". "Estem passant una situació terrible, i la ciutadania no mereix que els seus dirigents posen pedres en el camí", ha manifestat.

Destacats