MarisGalicia, la fira del marisc «atraca» en València del 4 al 27 d'octubre

El Festival del Marisc de València arriba carregat de productes de primera qualitat

Guardar

festival-marisco
festival-marisco

Els amants del marisc ja poden gaudir dels seus plats preferits. El Port de València alberga des del passat 4 d'octubre la fira MarisGalicia 2019, un dels majors esdeveniments gastronòmics d'Espanya que celebra la seua setena edició. Arrossos, polp, fins i tot productes de forn són algunes de les més de 25 receptes típiques de Galícia que es podran consumir en el Port fins al 27 d'octubre entre carpes, taules i cadires amb capacitat per a 1.000 persones.

La Fira del Marisc de València comptarà amb cinc llocs. En el forn, els visitants podran degustar diferents empanades, pastissos i del pa gallec que es courà cada dia. Els arrossos i clòtxines tampoc han volgut faltar a la cita i els cuiners preparen receptes amb aquests ingredients per als comensals. El polp és un dels protagonistes de l'esdeveniment, ja que es tracta d'un producte estrela de la gastronomia gallega. A més, els habituals aquaris també estan presents en la Fira del Marisc i els assistents podran triar el producte fresc perquè l'estand especialitzat en planxa i bullits els prepare el menjar. Però com no tot és menjar, també es poden tastar licors i vins típics de la regió.

L'horari de MarisGalicia València és de 12.30 h a 16.30 h i de 19.30 h a 23.30 h de dilluns a diumenge. L'entrada és gratuïta i els visitants poden degustar diferents plats gallecs. Per a aquells que es queden amb ganes de més, poden consumir mariscades com la «Mariscada fisterra» que es compon de bou, nècores, escamarlans i llagostins cuits, a més de clòtxines a la vinagreta i salpicó de bou i cabra. Tot això pel preu popular de 43 euros per a dues persones.

Però com no podia faltar en una festa, l'instrument gallec per excel·lència, la gaita, amenitzarà els menjars dels dissabtes i diumenges. D'aquesta manera, els assistents podran viure una experiència gastronòmica que els farà viatjar cap a Galícia i envoltar-se del seu marisc i de la seua música folklòrica.

Destacats