Marina Civera i Sara Larrazábal, Falleres Majors de València 2019

Demà, l'Hemicicle Municipal acollirà l'acte de proclamació de la Fallera Major i la Fallera Major Infantil de València

Guardar

falleras_ mayores_2019
falleras_ mayores_2019

fallera-mayor-2019 Marina Civera, Fallera Major de València 2019 / @JCF_Valencia

Després d'un llarg camí, que començava en el mes de juny amb les preseleccions, hui, ha arribat el gran dia. València ja té noves Falleres Majors, que substituiran a Rocío Gil i Daniela Gómez com a representants de les Falles 2019. Així, Sara Larrazábal de la Falla Bayarri-Los Isidros ha sigut la triada, entre les 13 candidates, per a convertir-se en Fallera Major Infantil 2019. Per la seua banda, Marina Civera de la Falla Barri de Sant Josep ha sigut, per unanimitat, la proclamada com a Fallera Major de València 2019. Una vesprada intensa, en la qual les emocions han estat a flor de pell.

A les 19.00 hores, i amb el Ple de l'Ajuntament de gom a gom, l'Alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat pel regidor de Cultura Festiva i President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, desvelaven els noms proposats per un jurat, format per cinc membres, que han conviscut durant aquests dies amb les 13 seleccionades, i que formaran part de la Cort d'Honor, per a avaluar quines dues falleres serien les triades per a iniciar un nou regnat faller.

fallera-mayor-infantil-2019 Sara Larrazábal, Fallera Major Infantil de València 2019 / @JCF_Valencia

Era Ribó l'encarregat de fer la famosa cridada per a comunicar el veredicte a les futures Falleres Majors de València. L'alegria i la sorpresa d'ambdues ha estat present durant una breu conversa en la qual han volgut agrair aquesta oportunitat, a més de mostrar el seu orgull per representar a València i als valencians.

A continuació, tant Joan Ribó, com Pere Fuset i els membres del jurat han visitat a Marina Civera i a Sara Larrazábal per a donar-les l'enhorabona, i mostrar-les el seu suport en un any que, sens dubte, serà un dels més especials i que no ha fet res més que començar.

Demà, el Ple del Consistori tornarà a acollir un altre dels actes tradicionals, que marquen l'inici del nou calendari faller. I és que es procedirà a l'acte de proclamació de les Falleres Major i Infantil de València, que estarà presidit, de nou, per l'Alcalde de la ciutat. L'Hemicicle Municipal serà testimoni d'un acte emocionant i inoblidable per a Marina Civera i Sara Larrazábal

Arxivat a:

Destacats