La Taula per la Partida convoca una manifestació davant el Bioparc per demanar la renegociació del conveni entre Rain Forest i l'Ajuntament de València

Guardar

L'Alqueria del Rei, esfondrada
L'Alqueria del Rei, esfondrada

El passat dimarts 23 de novembre es va esfondrar una part de l'Alqueria del Rei en mig de les pluges que va patir la ciutat. L'edifci s'havia anat degradant de forma considerable en els darrers anys, "donada la inacció i la falta de voluntat de l'empresa Rain Forest, qui pel conveni amb l'administració local s'ha d'ocupar de la rehabilitació de tot el conjunt".

Davant d'aquests fets tan lamentables, "la Taula per la Partida convoquem aquest dijous 2 de desembre una concentració a les portes del Bioparc, a les 19:00 h, per a denunciar la responsabilitat de Rain Forest i l'Ajuntament de València en aquesta situació".

Amb aquest acte exigeixen tres demandes:

- La rehabilitació integral i urgent de les Alqueries del Rei i del Figuerol per part de Rain Forest, per a ser habilitades com espais socials i culturals per a la ciutadania.

- La renegociació del conveni entre l'Ajuntament de València i Rain Forest perquè els antics terrenys del Pouet passen de nou a titularitat de l'Ajuntament.

- "Oblidar definitivament la barbaritat urbanística i ambiental que suposa el Parc Aquàtic per apostar per una alternativa ciutadana, ambiental, urbanística i socialment sostenible".

La Taula per la Partida és la xarxa d'entitats per la protecció i millora de l'Horta de Campanar-Benimàmet i està composta per les AVV.Campanar i Benimàmet, l'associació Cantarranes, la Colla de Dimonis de Campanar, l'AMPA Giner de los Ríos, l'AMPA de l'IES Campanar, la Fundació Assut i la cooperativa la Dula.

Destacats