Llum verda a la reforma integral del Poliesportiu del Cabanyal-Canyamelar

L'obra comptarà amb una inversió que rondarà els 10 milions d'euros i serà aprobada aquest divendres

Guardar

Poliesportiu del Cabanyal-Canyamelar
Poliesportiu del Cabanyal-Canyamelar

L'avantprojecte que permetrà la reforma integral del Poliesportiu del Cabanyal-Canyamelar té llum verda. Aquest divendres, la Junta de Govern Local aprovarà una obra en la qual s'invertiran al voltant de 10 milions d'euros, quasi 1,5 milions d'euros de despesa inferior al pressupost base de licitació.

Gràcies a aquest pla es podrà rehabilitar una instal·lació polivalent clau per a aquesta zona de la ciutat de València, fruit de la remodelació de l'antiga fàbrica de cerveses El Águila, on es practiquen cursos i activitats de diferents disciplines esportives.

Aquest projecte iniciarà un pla integral, amb horitzó l'any 2030, per a treballar en la millora i reforma de totes les instal·lacions i poliesportius municipals. En aquest sentit, el regidor d'Esports, Javier Mateo, valorava una proposta "amb la qual esperem augmentar de manera significativa les condicions per a la pràctica esportiva a València i la qualitat d'aquestes instal·lacions per a la ciutadania en general i per als esportistes en particular".

Sobre aquest tema, Mateo destaca que "totes aquestes instal·lacions, a més de ser un referent en la qualitat per a la pràctica esportiva, han de ser també un exemple de sostenibilitat. Precisament un dels objectius que tenim amb aquestes reformes és que aquests nous espais siguen totalment sostenibles i amb petjada de carboni neutra, perquè volem que, no sols es practique esport en aquestes instal·lacions, sinó que a més ho fem d'una manera sostenible".

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria d'Esports i la Fundació Esportiva Municipal, va iniciar l'any passat els primers passos per a posar en marxa el projecte. La Junta de Govern Local va aprovar l'any passat les bases reguladores de la concessió d'ajudes per a la rehabilitació d'edificis de titularitat pública i la convocatòria per a la presentació de sol·licituds pel procediment de concurrència competitiva en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Arxivat a:

Destacats