Llibertat provisional sense fiança per a huit dels detinguts a València durant la protesta per Hasél

Guardar

detenidos-hasel
detenidos-hasel

El titular del Jutjat d'Instrucció número 15 de València ha acordat aquest divendres llibertat provisional sense fiança per a huit dels arrestats en els incidents registrats durant la protesta del dijous contra la detenció i empresonament del raper Pablo Hasél.

El magistrat, en funcions de guàrdia, ha acordat per a tots ells la condició d'investigats i els ha imposat l'obligació de comparéixer mensualment davant el jutjat, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

La protesta en suport al raper Pablo Hasél celebrada aquest dijous, la segona en la capital valenciana, es va saldar amb nou arrestats i diversos ferits.

Durant els disturbis es va llançar material d'obra, es van cremar contenidors i es van moure uns altres per a bloquejar diversos carrers. A més, alguns manifestants van intentar anar a protestar en la Prefectura Superior de la Policia Nacional, situada en la Gran Via Ramón y Cajal de València.

Aquest divendres han tingut lloc dues concentracions en suport als detinguts, una al matí davant la Comissaria de Policia Nacional del carrer Sapadors on es trobaven els detinguts i una altra a la vesprada davant la Ciutat de la Justícia.

Destacats