Les queixes per la neteja de la ciutat es reduïxen un 30% respecte l'any passat

Guardar

Ayuntamiento_de_Valencia,_España
Ayuntamiento_de_Valencia,_España

L’Oficina de Queixes de l’Ajuntament de València i el telèfon 010 han registrat durant el mes de juliol un descens “considerable” de les queixes veïnals sobre qüestions relacionades amb la neteja de la ciutat. Així les coses, al telèfon 010 s’han rebut 815 telefonades relacionades amb eixe servici municipal, mentre que durant el mateix mes en 2015 se’n reberen 1.171; alhora, a l’oficina han arribat 115 queixes durant el seté mes de l’any, 38 menys que l’any passat. En total, el descens és del 29,76 per cent.

La notable reducció de queixes sobre el servici de neteja en la nostra ciutat avala les polítiques que hem fet en el darrer any i reforça el nostre compromís per continuar revertint la situació provocada per les retallades del Partit Popular. Volem una ciutat més neta i el Govern de la Nau té un compromís ferm per aconseguir-ho”, ha assegurat la regidora delegada de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano.

La reducció de les queixes de forma desestacionalitzada “confirma allò que hem dit en diverses ocasions des de l’Ajuntament: els indicadors sobre la situació de neteja de la ciutat són positius”. Segons ha explicat Soriano, dades com la reducció de residus, liderada per districtes com Camins al Grau, Ciutat Vella, Campanar o Benicalap “té una repercussió directa en les queixes veïnals, que es reduïxen considerablement, cosa que demostra que estem millor ara que fa un any”.

En tot cas, Soriano ha destacat que el treball no està acabat. “Els dos milions i mig amb què augmentàrem el pressupost per a enguany, sumats al milió que l’any passat ens va permetre fer un pla de xoc són l’inici d’un camí en què este govern municipal corregirà la situació en què es va trobar la ciutat. Progressivament augmentarem les partides per a aconseguir que València siga una ciutat tan neta com mereixem els seus veïns i veïnes”, ha afirmat la regidora.

Arxivat a:

Destacats