Les primeres piscines d'estiu s'obriran a València durant la fase 3

Pilar Bernabé la Fundació Esportiva publicarà en el seu web un llistat amb totes les instal·lacions esportives que reprendran les seues activitats

Guardar

piscina-valencia_2
piscina-valencia_2

A partir d’este dilluns, dia 15 de juny, tot el territori de la Comunitat Valenciana entrarà en la fase 3 del Pla de desescalada, i segons ha explicat la regidora d'Esports, Pilar Bernabé, "la seua implantació a la nostra ciutat portarà "novetats" com ara "la reobertura de més instal·lacions esportives municipals, entre les quals es troben les piscines d'estiu".

Pilar Bernabé ha precisat que les primeres a fer-ho seran les piscines descobertes de Benicalap i el Complex Esportiu de Piscines de Parc Oest, amb data prevista d'obertura per al dissabte dia 20 de juny.A la fi de mes, s'estima que el 27 de juny, es procedirà a l'obertura de les piscines descobertes de Natzaret, la del Palmar i la de Castellar-L’Oliveral. En el cas de les piscines descobertes d'estiu, l'aforament màxim permés serà del 30%.

En la resta d'instal·lacions esportives municipals sí que hi ha novetats respecte a l'aforament màxim permés, que augmentarà fins al 50%. A més, es permetrà la pràctica de qualsevol esport de manera individual o en grups de fins a 20 persones amb restriccions.Així, l'ordre publicada en el BOE estableix que es permet la realització de "entrenaments tàctics no exhaustius", fins a un màxim de 20 persones, "mantenint les distàncies de seguretat de dos metres de manera general, i evitant en tot cas, situacions en les quals es produïsca contacte físic".

D'altra banda, en la fase 3 es permetrà l'ús dels vestuaris i de les zones de dutxes amb restriccions. Igual que en la fase 2, l'ús de les instal·lacions esportives es farà de manera escalonada, amb torns, per la qual cosa continuarà sent obligatòria la sol·licitud de cita prèvia. A principis de la setmana vinent, la Fundació Esportiva Municipal de València publicarà en el seu web un llistat amb totes les instal·lacions esportives municipals que reprendran les seues activitats a la nostra ciutat en fase 3, juntament amb la data prevista d'obertura.

Arxivat a:

Destacats