Les platges de València es recuperaran al llarg d'aquesta setmana

Guardar

temporal
temporal

L'Ajuntament de València, a través de la delegació de Residus Sòlids, està treballant per cinqué dia en la neteja de les platges de València per deixar-les completament llestes i a punt al llarg d'aquesta setmana. En les platges del Cabanyal i la Malva-rosa, des del dia 19 fins al 22, han treballat onze operaris i tres equips amb màquines cada matí, i tres operaris i un equip amb màquina, cada vesprada. A la platja de Pinedo i el Saler, hi han treballat 14 operaris i cinc equips amb màquines.

A aquestes brigades s'han sumat hui quatre màquines en les platges de Cabanyal i Malva-rosa i dos en les platges de Pinedo i el Saler. En aquestes últimes es té la previsió que demà estiga tot en ordre, i en la Malva-rosa i el Cabanyal es té la previsió de continuar treballant fins dijous.

15 ARBRES SALVATS

D'altra banda, pel que fa a la gestió dels arbres i dels parcs i jardins, hi ha hagut dos brigades al carrer per fer front als avisos, en coordinació amb bombers i amb deu treballadors de l'Organisme Autònom Municipal (OAM). En total, s'han comptabilitzat 193 avisos a bombers, 101 actuacions en arbres de la ciutat i en 10 palmeres.

A més, gràcies a la instal·lació d'estructures de suport i tutoritzat per part dels tècnics de Parcs i Jardins, s'han salvat del temporal un total de 15 arbres.

OBERTS DE NOU TOTS ELS PARCS I JARDINS

L'Ajuntament de València ha tornat a obrir hui tots els parcs i jardins de la ciutat després d'haver revisat aquest matí el correcte estat de tots ells. La regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, ha agraït a tots els treballadors i treballadores de platges i de parcs i jardins el seu «intens treball dut a terme durant els dies de temporal de Setmana Santa» i ha dit que «gràcies a ells la ciutat ha pogut tindre un funcionament sense afeccions greus. Tot ha funcionat de manera correcta».

Arxivat a:

Destacats