Les obres de millora del mercat Rojas Clemente tindran un cost de 800.000 euros

Guardar

Mercat de Rojas Clemente
Mercat de Rojas Clemente

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha anunciat que la Junta de Govern Local aprovarà demà la licitació de les obres en el mercat de Rojas Clemente. Aquesta remodelació consisteix en la construcció de noves cambres frigorífiques en el soterrani, dos banys nous i una nova àrea per a magatzems i cambres de neteja. També contempla la renovació de la instal·lació de fred industrial i la xarxa elèctrica. Tot per una suma de 798.887,22 euros i un termini inicial d'execució de 21 setmanes.

«La reforma de la instal·lació de fred industrial i construcció de noves cambres frigorífiques en la planta soterrani del mercat municipal, l'afrontem per dotar d'una millor, més àmplia i moderna instal·lació als espais destinats a la conservació dels productes alimentaris, un aspecte importantíssim», ha declarat Carlos Galiana.

El regidor ha afegit que «tot i requerir una gran despesa econòmica, no es tracta d'una obra visual, però és imprescindible per al govern municipal, ja que volem equipar els nostres mercats amb l'última tecnologia. Aquesta important obra permetrà als comerciants del mercat mantenir els aliments en les millors condicions possibles».

Aquesta reforma, a més, contempla la construcció de dos banys nous per al personal del mercat i una cambra que servirà de magatzem per a guardar els productes i eines de neteja que utilitza el personal de la contracta.

Aquestes intervencions se sumen a les fetes per la regidoria en 2015 quan es canvià el rètol de la façana. A més, actualment també s'estan duent a terme una sèrie de reformes en l'entorn del mercat per a millorar la zona comercial.

MILLORA DE L'ENTORN DEL MERCAT

Galiana també s'ha referit a les obres que s'estan finalitzant en l'entorn del mercat. «El projecte, que està a punt de ser ja una realitat, ha sigut codissenyat pels veïns i comerciants del mercat a través de la iniciativa dels pressupostos participatius, i millorarà de forma molt clara l'entorn del mercat i dels carrers laterals per recuperar aquests espais i convertir-los en zones enjardinades i de vianants. El mercat guanyarà moltíssim amb totes aquestes intervencions», ha explicat el regidor.
Destacats