Les obres de millora als centres educatius arriben al CEIP Ciutat de l'Artista Faller

Guardar

CEIP- Ciutat -Artista- Faller
CEIP- Ciutat -Artista- Faller

Dins de les intervencions que està realitzant l'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Gestió de Recursos, per a millorar, reformar i adequar instal·lacions i equipaments de diversos centres educatius públics dins del Pla Edificant, han començat les obres per intervenir en el Centre d'Educació Infantil i Primària de la Ciutat de l'Artista Faller, a la plaça de Regino Mas en aquest barri del districte de Benicalap.

Les obres permetran afrontar diverses millores necessàries per al bon funcionament del centre educatiu, com ara l'habilitació com a menjador de l'antiga casa del conserge del col·legi. Es demolirà la compartimentació actual, s'habilitarà un accés des de la cuina, es reubicarà mobiliari i es renovaran instal·lacions i acabats; se substituiran les fusteries exteriors i les persianes de la façana sud-est i s'efectuaran obres de reurbanització al pati exterior, amb paviment nou, modificació de les pendents i atenció a la recollida d'aigües pluvials.

"Continuem iniciant obres de reforma en centres educatius de la nostra ciutat per aconseguir millores de les quals es beneficiaran totes i tots els alumnes del centre", ha explicat la regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario. "És un objectiu primordial per a aquest equip de govern la millora de les instal·lacions dels centres educatius que durant tants anys s'han anat degradant per la inacció i l'abandonament dels governs del Partit Popular anteriors, una situació que ara revertim en benefici de tota la comunitat educativa", ha afirmat.

El pressupost d'adjudicació de les obres ha sigut de 96.000 euros i el termini d'execució és de 90 dies.

Destacats