Les Nits de l'Hemisfèric. 'Les Nocturnes' mostren a l'espectador el cel de les nits d'estiu

Guardar

20100707_3219
20100707_3219

La cúpula de la sala de projeccions del Hemisfèric es cobreix els dimarts i dijous de milers d'estels per a mostrar d'una forma única com és el cel d'una nit d'estiu en tota la seua intensitat. Guiats per un planetarista, el públic del planetari en directe 'Les Nits de l'Hemisfèric. Les Nocturnes' identifica les principals constel·lacions, explora planetes com Júpiter o algunes llunes com Ío o Tità.

També la música, composta per Fabien Aubry, té un paper rellevant i crea l'atmosfera perfecta per a gaudir del firmament. Els assistents trauen el cap al cosmos sense eixir del Hemisfèric, coneixen llegendes i contemplen nebuloses i galàxies, o els increïbles anells de Saturn.

Aquesta activitat es realitza els dimarts i dijous a les 21.00 hores durant el mes de juliol i a les 22.00 hores a l'agost. A més, els dimarts a partir de matí, 19 de juliol, en acabar el planetari, es gaudirà d'un còctel en l'espai de l'anell perimetral 'Carl Sagan' del Hemisfèric. El preu per sessió dimarts i dijous, excepte els dimarts del 19 de juliol al 30 d'agost és de 8,80 euros adult i 6,85 euros euros xiquet. El preu per sessió dels dimarts del 19 de juliol al 30 d'agost (inclou còctel) és de 18euros, tarifa única. Les sessions estan recomanades per a majors de 8 anys.

Arxivat a:

Destacats