Les Juntes Municipals de districte ja són completament accessibles

Guardar

obras-junta-Municipal -Ciutat- Vella
obras-junta-Municipal -Ciutat- Vella

L'Ajuntament de València ha completat, amb les obres realitzades en la Junta Municipal de Districte de Ciutat Vella, els treballs per a fer accessibles les juntes de districte. Les instal·lacions necessitaven intervencions menors per a convertir-les en espais adaptats a persones amb mobilitat reduïda, de manera que a partir d'ara són ja plenament accessibles.

Les obres per a eliminar les barreres arquitectòniques en les Juntes municipals de districte han sigut completades. Amb la intervenció en l'edifici on s'ubica la de Ciutat Vella, l'última que quedava a ser adaptada, l'accessibilitat als espais de proximitat en els districtes queda garantida. L'edifici, situat en la Plaça d'Alfons el Magnànim, estarà obert al públic en els pròxims mesos. L'obra ha tingut un cost de 296.916,16 euros, i el termini d'execució ha sigut de 5 mesos i mig.

Neus Fàbregas Santana, Regidora de Participació i Acció Veïnal, ha recordat que «la nostra aposta sempre ha sigut eliminar barreres i desigualtats, i amb aquesta obra es tracta de reduir les dificultats per a l'accés en uns edificis municipals d'atenció a la ciutadania. Aquesta legislatura, l'equip de govern ha realitzat una auditoria d'accessibilitat en els nostres edificis i hem anat treballant sobre totes les instal·lacions en què l'auditoria va determinar que necessitaven actuacions. Algunes actuacions són molt importants, com la instal·lació d'ascensors que hem fet en les Juntes de Districte, de manera que ara totes les juntes són accessibles".

Destacats