Les Festes Populars de Patraix 2020 es reinventen

”Celebrarem unes festes diferents amb totes les garanties de seguretat i higiene que marquen les autoritats”

Guardar

Actuació en les Festes Populars de Patraix de 2017
Actuació en les Festes Populars de Patraix de 2017

Patraix continua apostant per les seues festes populars. Si bé és cert que tot dependrà de com evolucione la pandèmia, des de l'Associació Veïnal de Patraix continuen treballant per a realitzar les seues ja tradicionals festes populars, encara que, això sí, de manera completament diferent. "No seran unes festes com les d'altres anys, ni seran tantes activitats ni actes multitudinaris, però sí que volem continuar mantenint viu l'esperit de les festes de Patraix i, sobretot, oferir actuacions que ens ajuden a recuperar la moral i la il·lusió", ha explicat Toni Pla, president de l'associació veïnal, a València Extra.

"L'objectiu és oferir, a la fi de setembre i principis d'octubre, una alternativa lúdica-festiva que, a més, servisca d'alleujament per a aquelles persones que, per diferents motius, no han pogut anar-se'n de vacances". I és que com conta Toni Pla, "les festes de Patraix són dies d'unió i de trobada amb familiars, amics i veïns. No volem que es perden i, per això, ens reinventarem per a celebrar unes festes diferents, però amb totes les garanties de seguretat i higiene que marquen les autoritats".

L'Associació Veïnal ha lluitat molt per a recuperar les Festes Populars de Patraix. Per això, "volem seguir avant amb la seua organització, encara que amb menor intensitat". D'aquesta manera, demanaran la col·laboració d'entitats del barri per a, entre tots, crear unes noves festes amb activitats a l'aire lliure i, sobretot, econòmicament viables perquè "tots hem passat per una situació crítica".

No obstant això, l'Associació Veïnal de Patraix continua treballant per al barri, i la setmana que ve llançarà una campanya de suport al comerç de proximitat, ja que "ha sigut un dels sectors més castigats". A més, Toni Pla ha recordat que "l'associació està oberta per a totes aquelles persones que necessiten assessorament per a sol·licitar ajudes per al comerç o, per exemple, l'ingrés mínim vital".

Finalment, Toni Pla ha anunciat que, prompte, es coneixerà a la persona guanyadora del concurs de relats que es va dur a terme durant el confinament. Patraix calfa motors per a seguir avant amb unes festes que no sols són un referent a la ciutat, sinó que són un important motor econòmic i social per al barri.

Arxivat a:

Destacats