Les dependències del jurat i de personal de guàrdia de la Ciutat de Justícia de València seran completament accessibles

Guardar

Ciutat de la Justícia de València
Ciutat de la Justícia de València

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública invertirà 221.000 euros per a dur a terme una remodelació de les dependències del Jurat popular i el personal de guàrdia a la Ciutat de la Justícia de València per a fer completament accessibles aquestes instal·lacions que estan situades en el Soterrani -1 del major complex judicial de la Comunitat Valenciana.

El projecte contempla la reforma de l'accessibilitat i la comunicació dels set dormitoris que són utilitzats pel personal que està de guàrdia a la Ciutat de la Justícia, ha detallat la Generalitat en un comunicat.

També s'actuarà en les altres onze habitacions destinades a l'allotjament de membres dels Jurats Populars, així com les tres sales de deliberació, els lavabos, la cuina, les zones de descans i una sala de reunions.

L'actuació permetrà ampliar la superfície útil dels dormitoris, en els quals també s'instal·laran nous revestiments del sostre, se substituiran les portes, es renovarà la instal·lació elèctrica i s'ampliaran accessos i passos per a millorar la seua accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

El mateix es durà a terme a les sales de deliberació, així com en els lavabos, cuina i zones comunes. Les obres començaran a mitjan pròxim mes de febrer i està previst que s'executen en al voltant de tres mesos.

Destacats