Les ajudes per l'adquisició de material escolar d'Educació Infantil es poden sol·licitar fins al 12 de gener a València

El regidor Borja Sanjuán recorda que l'Ajuntament compta amb una partida de 400.000 euros, un 10 % més que en anteriors exercicis

Guardar

Material escolar
Material escolar

El termini per sol·licitar ajudes per a l'adquisició de material escolar per a l'alumnat escolaritzat en el segon cicle d'Educació Infantil en col·legis públics de la ciutat durant el curs 2021-2022 estarà obert fins al 12 de gener. Aquestes prestacions estan destinades a cobrir les despeses de material necessari per a l'acompliment dels estudis en els esmentats centres educatius, com poden ser llibretes, aquarel·les, colors, llapis o fitxes. I s'estableix un import màxim de subvenció de 100 euros per alumne. La regidora d'educació, Maite Ibáñez, ha subratllat que "des de la regidoria de d'educació volem fer costat als més xicotets des de l'inici de la seua formació, per això és tan important fer costat a aquests xiquets i xiquetes tant en col·legis públics com concertats".

El regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, que ha fet una crida a la ciutadania perquè "aprofite aquesta línia d'ajudes", ha destacat que enguany l'Ajuntament compta amb una partida de 400.000 euros, "amb la qual pretenem garantir el dret a tindre material escolar a aquells a xiquets i xiquetes de 3 a 6 anys que, per criteris de renda o circumstàncies familiars especials".

"L'objectiu últim –ha subratllat- és que les persones siguen iguals des del principi, que no hi haja gent amb condicions de partida molt superiors a la resta, i aquestes ajudes evidentment avancen en eixa direcció".

Borja Sanjuán ha recordat que "en exercicis anteriors, aquestes prestacions van arribar als 370.000 euros, un muntant que es va augmentar pràcticament en un 10% durant el passat exercici, per a intentar contribuir en un moment complicat com el que estàvem vivint a causa de la covid". "Ara –ha afegit- hem consolidat aquesta dotació pressupostària extraordinària en el Pressupost Municipal".

Destacats