Les activitats a l'aire lliure de l'Hemisfèric ja han tornat

es activitats estaran actives des de les 10.00 fins a les 20.30 hores

Guardar

hemisferic-valencia
hemisferic-valencia

El llac de la Ciutat de les Arts i les Ciències torna a oferir, fins al pròxim mes d'octubre, activitats lúdiques aptes per a tots els públics. Aquesta iniciativa, que ja compleix sis anys, ha començat la temporada amb un gran acolliment, gràcies al bon temps que estem tenint a València.

I és que l'arribada de la primavera, i del sol, han portat, de nou, les 'water bikes', els caiacs i les 'water balls'. Activitats a l'aire lliure, que et permetran gaudir de l'espectacular llac sud de l'Hemisfèric. Des que el passat mes de març s'inaugurara la sisena temporada, han sigut molts els valencians i turistes que no s'han volgut perdre l'oportunitat de passar una estona entretinguda en un ambient de luxe.

Quant a les activitats, és necessari destacar que, encara que les 'water balls' segueixen sent les preferides pels assistents, les 'water bikes' estan guanyant seguidors. Amb aquestes bicicletes aquàtiques, que compten amb un manillar i uns pedals, podràs navegar per aquest espectacular llac, mentre practiques el teu equilibri i fas exercici.

Cada dia, des de les 10.00 hores fins a les 20.30 hores, les activitats del llac de l'Hemisfèric romanen actives. Per a gaudir d'elles, tan sols hauràs de comprar la teua entrada. El cost de l'activitat és de 5 euros, i la durada de 10 minuts.

Destacats