La UPV condemna les accions "insolidàries" d'estudiants del Galileo i està a l'espera conéixer més dades

La policia va dissoldre ahir una festa en el Col·legi Major Galileo Galilei amb prop de 200 estudiants

Guardar

Tamorlan
Tamorlan

La Universitat Politècnica de València (UPV) ha manifestat la seua condemna per les accions "absolutament insolidàries i irresponsables" d'estudiants en el Col·legi Major Galileo Galilei de València, de gestió privada però situat al seu campus.

Agents de la Policia Nacional han dissolt durant la matinada d'aquest dissabte a estudiants concentrats a l'interior del Col·legi Major Galileo Galilei de València. Es tracta de la mateixa residència que va sofrir un brot de coronavirus amb més de 160 positius després d'una festa el mes de setembre passat.

Després de l'ocorregut, la UPV ha publicat un missatge en les seues xarxes socials en el qual explica que està a l'espera de "conéixer més sobre els fets" per a poder saber "el nombre real de participants i si existeixen implicats de la UPV".

"La Universitat Politècnica de València condemna aquestes accions, absolutament insolidàries i irresponsables en la situació actual", ha manifestat la institució acadèmica.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat a la Conselleria de Justícia que investigue la festa il·legal celebrada durant la matinada d’aquest dissabte en el Col·legi Major Galileo Galilei i ha advertit que "en les pròximes hores" es prendran mesures "contundents i immediates". Puig ha insistit que és "molt greu la irresponsabilitat" dels "responsables d’aquest centre". No obstant això, el Col·legi Galileo Galilei insisteix que no hi va haver cap festa i que la "cridada a les forces de seguretat es va produir des del centre".

Arxivat a:

Destacats