La Unitat del Dolor de l'Hospital La Fe rep el premi a la millor comunicació en el XIII Congrés de la Societat Espanyola del Dolor

Guardar

L'equip de la Unitat de Dolor de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València ha sigut guardonat per la Societat Espanyola de Dolor a la Millor Comunicació presentada en el XIII Congrés, celebrat a Pamplona en el mes de juny.

La comunicació, titulada "Dolor i Simulació: Repte diagnòstic i terapèutic" ha sigut elaborada i presentada per la Psicòloga Clínica Elisa Gallach, Ruth Robledo, Anestesiòloga i el Metge Rehabilitador Pedro Fenollosa.

El contingut de la comunicació ha versat sobre els criteris per a la identificació de pacients simuladors, disimuladors i exageradores del dolor, així com, l'abordatge terapèutic en funció del motiu explícit o implícit de simulació i fingiment. Aquests criteris inclouen aspectes clínics, d'exploració bàsica de dolor, neurològica, psicomètrica i psicològica.

Unitat del Dolor, referent a la Comunitat Valenciana

La Unitat del Dolor de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València és Unitat de Referència a la Comunitat Valenciana des de 1991, en la qual treballen, diàriament, més de 15 professionals entre especialistes i residents en formació.

En l'actualitat s'atén a més de 10.000 pacients amb dolor crònic. Entre la seua activitat destaca l'assistència ambulatòria i la realització de tècniques intervencionistes amb processos de complexa tecnologia que requereixen un centre específic per a la seua activitat com la Unitat del Dolor de l'Hospital La Fe. Entre elles, destaquen les tècniques de Neuromodulació i Epiduroscòpia, el protocol de les quals d'actuació està perfectament dissenyat per a obtenir l'èxit més gran.

Arxivat a:

Destacats