"La transformació de València com a ciutat intel·ligent i sostenible" arriba a la plaça de l'Ajuntament

Serà un taller demostratiu i participatiu

Guardar

Plaça de l'Ajuntament de València
Plaça de l'Ajuntament de València

L'Ajuntament ha organitzat la realització d'un taller de demostració ciutadana de la plataforma digital urbana per al pròxim dimarts 19 d'abril. Així ho ha avançat el regidor d'Agenda Digital, Pere Fuset, qui ha explicat que l'objectiu del taller és "implicar al veïnat en la transformació digital de València, fent-la comprensible amb un reformat web que és un xicotet aperitiu del potencial de València com a Smart City". Mitjançant una gran pantalla i diverses tabletes els monitors guiaran als participants del taller en algunes de les noves funcionalitats incloses al portal.

Serà en la mateixa Plaça de l' Ajuntament, enfront de la façana principal de la Casa Consistorial amb una gran pantalla i diversos monitors que explicaran el funcionament del nou "València al Minut" a la ciutadania durant la jornada del 19 d'abril de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores. Amb la col·laboració de Telefónica i Ídrica, responsables dels dos principals lots Smart City, l'Oficina de Ciutat Intel·ligent explicarà a la ciutadania el funcionament dels nous quadres de comandament ciutadà amb un taller participatiu.

Aprofitant el taller Smart City València realitzarà un senzill acte de presentació de la ferramenta València al Minut a les 11 del matí per al qual s'han convidat a representants de diverses entitats cíviques i veïnals de la ciutat. Fuset ha destacat que amb esta renovada ferramenta, disponible al web i a l'AppValència, "la ciutadania podrà fer un seguiment en temps real de la transformació de València com a ciutat intel·ligent i sostenible monitoritzant i mesurant aspectes com els avanços en la lluita contra la contaminació, el foment del reciclatge de residus, l'ús del transport públic i la mobilitat sostenible o la recuperació econòmica de la ciutat amb la creació d'ocupació".

Destacats