La Ruzafa Fashion Week 'salta' a l'Eixample per a "contagiar la vida comercial i alternativa de Russafa"

Guardar

russafa_fashion_week
russafa_fashion_week

Ruzafa Fashion Week celebra el seu 37 edició del dimecres, 1 de maig, al diumenge 5 com a pionera de les 'pop-ups' valencianes, en una nova seu en el número 30 del carrer Borriana de València. Amb la meta de superar els 200.000 visitants, la principal novetat és que 'saltarà' al veí L'Eixample.

Serà la primera vegada en la qual desplaçarà la seua ubicació a aquest barri per a "contagiar la vida comercial i alternativa de Russafa". La intenció és "fer un salt a un espai amb majors dimensions però buscant sempre alguna cosa que identificara" a l'esdeveniment, destaca l'organització en un comunicat.

Si en l'anterior edició va comptar amb una terrassa que li donava un "plus especial", aquesta Ruzafa Fashion Week li l'ha "treta literalment de la mànega". I és que la nova seu de Borriana inclourà aquest element tan característic de la 'pop-up', amb degustacions de cerveses i un barber que tallarà el pèl als clients.

Dins del catàleg de signatures presents en la cita, Munic tornarà a ser una de les més sol·licitades. Des de la primera edició, la coneguda marca de calçat esportiu ha atret a més de 7.000 persones per lliurament i s'ha consolidat com a "garantia d'èxit" de la trobada.

Com a novetats, la marca afegirà al seu "imprescindible" model blanc altres colors demandats, com el fluor, i ampliarà el seu catàleg --amb talles de la 18 a la 52-- amb tacons, dobles soles o alces interiors.

"L'esportiu és el tipus de calçat que més es pot trobar en el sabater dels valencians i està plenament integrat en el context urbà", ha ressaltat una de les impulsores de l'esdeveniment, Cristina Ordozgoiti. A més, Munic no es redueix únicament a les sabatilles, ja que ofereix motxilles, mini-pilotes, tovalloles, gorres i altres tipus de complements.

DE LA NIT AL DIA

La Ruzafa Fashion Week va nàixer fa quasi set anys, el juny de 2012, de la mà de dos emprenedors, Ordozgoiti i Vicente Llorca, que de la nit al dia van veure com les tres empreses de moda per a les quals treballaven entraven en concurs de creditors i es quedaven sense cobrar les comissions de diversos treballs.

Va ser llavors quan tots dos van decidir aprofitar els seus trenta anys d'experiència en el sector i crear una 'pop-up' pionera a València: "Mai s'havia fet res d'aqueixa envergadura", ha destacat Llorca, per a recordar que després d'ells "van arribar unes altres, i fins i tot diverses que van tractar de fer una cosa similar, però sense èxit".

El nom de la iniciativa va ser un joc de paraules buscat des del principi, ja que "no es tractava d'una 'fashion week' a l'ús, però sí que es feia a Russafa i estava dedicada a la moda".

Des d'aquella primera edició en 2012, l'esdeveniment ha viscut ja 36 lliuraments amb una mitjana de 5.000 visitants per cadascuna, la qual cosa eleva la xifra global a 180.000 i permetrà arribar a 200.000.

Arxivat a:

Destacats