La regulació del taxi i els VTC s'inclouran en l'Ordenança de Mobilitat

Guardar

Mesa - Taxi
Mesa - Taxi

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha acordat hui amb representants del sector del taxi iniciar el procés perquè l'ordenança municipal de Mobilitat incloga la regulació del taxi i els Vehicles de Transport amb Conductor (VTC).

La Mesa del Taxi, reunida aquest dilluns a l'Ajuntament, també ha pactat la creació d'una taula de treball tècnica, que comptarà amb representació del sector del taxi i personal tècnic de la Regidoria, per a abordar de manera eficaç les qüestions que s'incloguen en l'ordenança amb l'objectiu de garantir el servici públic del taxi, sector clau per a la mobilitat urbana.

Aquest procés s'inicia després que el passat 18 d'abril la Junta de Govern Local aprovara una moció, impulsada per Grezzi a petició del sector del taxi, per a introduir com més prompte millor les modificacions necessàries sobre la prestació del servici de transport públic discrecional de persones viatgeres mitjançant arrendament de vehicles amb conductor.

En concret, la moció va establir que els servicis a prestar pels VTC es contractaren, almenys, amb una hora d'antelació, una mesura que s'emmarca en les competències que la Generalitat atorga en aquesta matèria a les administracions locals a través del Decret llei 4/2019, de 29 de març, que regula aquest sector.

"La Mesa del Taxi mostra el nostre compromís per a treballar braç a braç amb el sector del taxi amb l'objectiu de millorar el servici públic del taxi i regular de la manera més eficaç el servici discrecional dels VTC", ha explicat Grezzi.

Arxivat a:

Destacats