La regidoria de Comerç, EMT i Mercavalencia treballen junts per a dinamitzar els mercats municipals

La cita de hui és en el Mercat de Russafa

Guardar

Mercados EMT
Mercados EMT

A la col·laboració de MercaValència i la Regidoria de Comerç amb l’EMT en el programa EMT a l’escola, s'hi afig ara la participació en el projecte EMT Experience dedicat als mercats municipals. Cada dissabte al matí es visita un mercat amb l'autobús de l'EMT decorat amb la imatge de Mercapolitan, disseny amb el qual MercaValència promociona els productes de temporada. La cita de demà és en el Mercat de Russafa.

En la porta del mercat s'instal·la una carpa de l'EMT, en la qual es repartixen plànols de la ciutat amb la situació de tots els mercats municipals i les línies d'autobús que porten a cadascun d'estos. També fullets de Mercapolitan temporada tardor-hivern en els quals es repassen els productes de temporada relacionats amb el món de la moda. A més, cada hora se sortegen bonobusos, plantes de Mercaflor, davantals de cuina i productes del mercat amb la col·laboració de les associacions de comerciants dels mercats municipals.

En paraules de Carlos Galiana, regidor de Comerç i president de Mercavalència, “per aconseguir qualsevol objectiu la millor estratègia és el  treball en conjunt i açò és el que hem fet amb esta iniciativa. Des de Comerç s'obrin les portes dels mercats per a acostar-los als valencians i valencianes. MercaValència recolza els seus clients i atrau públic als mercats i l’EMT demostra que en transport públic és fàcil accedir-hi.”

Dins de l'autobús es podrà conéixer la història de la Tira de comptar amb una miniexposició on es podran vore imatges antigues del mercat d'agricultors.

Les associacions de comerciants participen activament i donant suport a este projecte de la Regidoria de Comerç, l’EMT i MercaValència per fer realitat este tipus d'iniciatives per a posar en valor els mercats municipals.

Els dissabtes al matí es convertixen en una festa en la porta dels mercats municipals. La iniciativa ha visitat ja el Mercat de Rojas Clemente, el de Castella i Torrefiel. Les pròximes setmanes està previst visitar el Mercat de Russafa, el del Cabanyal, Algirós, Mossén Sorell, Jesús, Benimàmet i Benicalap.

Arxivat a:

Destacats