La previsió d'ocupació turística a l'interior de la Comunitat per a aquest pont supera el 76%

Colomer, secretari autonòmic de Turisme, assenyala que aquestes previsions "ens han d'animar per a continuar treballant en la recuperació del turisme de la Comunitat"

Guardar

oficina-turismo
oficina-turismo

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que "els hotels de l'interior de la Comunitat Valenciana tenen una previsió d'ocupació per a aquest pont del Pilar que ascendeix a un 76,07%".

Colomer ha avançat així els resultats de l'enquesta realitzada per Turisme a una mostra representativa d'hotels, tant de litoral com d'interior, de la Comunitat Valenciana.

Segons aquest sondeig, els hotels de l'interior de la província de Castelló tenen unes expectatives d'ocupació del 80,63%. A l'interior de la província de València, les reserves dels seus hotels estan en un 73,67%. Respecte a la província d'Alacant, els hotels de l'interior tenen reservat per a aquests dies un 64,39%.

Respecte a les previsions per als hotels del litoral de la Comunitat Valenciana, l'enquesta elaborada per Turisme mostra que "l'ocupació prevista sobre reserves confirmades aconsegueix el 41,56%".

Per a la ciutat de València, l'ocupació aconsegueix el 30,70%, segons les dades aportades per la Fundació Turisme València i el litoral de la província de València, sense incloure la capital, estima una ocupació del 32,4%.

En el litoral de Castelló, el grau de previsió estimat per places dels seus hotels se situa en un 63,02%. Per als hotels del litoral d'Alacant, sense incloure Benidorm, s'estima una ocupació sobre reserves confirmades del 42,12%.

L'estimació del percentatge d'ocupació als hotels de Benidorm és del 40%, segons les dades facilitades per Hosbec.

El titular de Turisme ha assenyalat que aquestes previsions "ens han d'animar per a continuar treballant en la recuperació del turisme de la Comunitat, mostrant-nos com un destí segur i per a ser redescobert".

Francesc Colomer ha ressaltat que "totes les previsions d'ocupació per a aquest pont, ens mostren que en aquesta nova normalitat el turisme d'interior s'està reposicionant".

El responsable de Turisme ha assenyalat que "la pandèmia provocada per la COVID-19, les restriccions de viatges internacionals, les limitacions en el trànsit aeri i la sensació generalitzada que l'interior és un espai òptim, menys massificat i més adequat per a mantenir la distància social, estan generant trànsit turístic cap als destins d'interior de la Comunitat".

Finalment, Francesc Colomer ha destacat "l'esforç de tot el sector, tant d'interior com de costa per a adaptar-se i aplicar protocols que ens mostren com el que som, un destí segur".

Destacats